NICE TO MEAT YOU

NICE TO MEAT YOU

NICE TO MEAT YOU

MOGELIJKHEDEN

Bij Oakwood Grill zijn de mogelijkheden voor een event eindeloos. Van feestelijk jubileum tot groepsdiner, van babyborrel tot bachelorparty. Wij verzorgen elke bijeenkomst tot in de puntjes. Ook bedrijven maken met grote regelmaat gebruik van onze mogelijkheden. We doen er alles aan om ook jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken.

Ook een event organiseren om nooit te vergeten? Mail je wensen naar info@oakwoodgrill.nl of bel ons op 040-2300 654 en we nemen snel contact met je op.

VERJAARDAG

Jarig? Kom dan gezellig eten bij Oakwood Grill. Ook als je met een groepje vrienden en vriendinnen wilt komen, hebben wij het perfecte tafeltje voor je klaar staan. Zelf als je jouw verjaardag wilt vieren met een knalfeest, kun je bij ons terecht. Een diner met 40 gasten aan lange tafels? Gezellig borrelen en dansen met 200 gasten? Of iets er tussenin? Alles is mogelijk!

SPECIALE GELEGENHEID

Een feestelijk jubileum, een informele netwerkborrel, een diner met een grote groep, een drankje op vrijdagmiddag … Kortom, wij verzorgen elke bijeenkomst tot in de puntjes. Wil je een vlammende avond of juist een chique intiem diner? De keuze is aan jou. Van delicate hapjes tot borrelgarnituur. Van speciale bieren tot luxe champagnes. Mail je wensen naar info@oakwoodgrill.nl of bel 040-2300654 en vraag naar Brenda.

ZAKELIJK EVENT

Een zakelijk event bij Oakwood Grill is de uitgelezen kans om jouw bedrijf te profileren en een prikkel achter te laten die indruk maakt. De band met de zakelijke relaties versterken? Het bedrijfsimago een boost geven of een nieuw product presenteren? We vertalen alle wensen naar een passend en compleet verzorgd event waarbij eten en drinken een smaakvol geheel vormen. Ook een zakelijk event organiseren om nooit te vergeten? Mail je wensen naar info@oakwoodgrill.nl en we nemen snel contact op.

GROEPSDINER

Gezellig en lekker eten met een groep? Dat kan bij Oakwood Grill. We maken in overleg een avond op maat en onze koks bespreken graag alle mogelijkheden. Van een vlammende avond tot een chique intiem diner. Groepen tot maar liefst 120 personen kunnen bij ons terecht voor een heerlijk diner. Mail je wensen naar info@oakwoodgrill.nl.

 

KIDS

Als je bij Oakwood gaat eten, neem je de kinderen natuurlijk mee. We hebben een speciale kinderkaart met heerlijke gerechtjes. Lekker ribbetjes eten met de handen of een bordje met van-alles-wat. Dat wordt smullen! En tijdens het wachten vermaken zij zich prima met de Oakwood placemat vol spelletjes en kleurpret. Tot snel!

 

CONTACT

Dorpstraat 11, 5504 HA Veldhoven
Telefoon: 040-2300 654
Email: info@oakwoodgrill.nl

Gratis parkeren voor de deur!

Reserveren? Gebruik het reserveringsformulier of bel ons.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag vanaf 17:00 uur